woensdag 16 november 2011

Recyclen, natuurlijk doen!!


Een tijdje terug, postte ik dat het tijd was voor nieuwe schoenen. Inmiddels loop ik al weer een tijdje rond op mijn nieuwe dubbelgroene (want groen van kleur en ecologisch) gympen en zijn de oude, zwarten inmiddels meegegeven met het vuil. Maar mijn rubber laarzen, tja.... die slingerden nog steeds door het huis. Daar kon ik wat minder makkelijk afstand van doen. Ik vond het gewoon zonde, dat weggooien.

En maar goed ook, want Wenz heeft een briljant idee en kan ze goed gebruiken. Dus nu zijn mijn stippellaarsjes onderweg richting 'daar waar denken geen zeer doet' om aan een nieuw leven te beginnen.

Na enig oponthoud, want eerst was uiteraard mijn tape op en kon ik ze dus niet goed inpakken. Vervolgens moesten ze drogen..... Drogen? Ja, drogen. Je maakt iemand natuurlijk niet blij met een stel vieze, modderige stappers dus was ik ijverig aan het boenen geslagen. Vergetend waarom ik ze ook al weer weg deed............. u raadt het al...... toen ik klaar was en ze af wilde drogen waren ze niet alleen van buiten maar ook van binnen zeikesnat.

Ik ben heel benieuwd naar het resultaat van de metamorfose.

2 opmerkingen:

  1. Wij maakten laatst van binnenbanden van fietsen armbanden. Ging hartstikke goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga mijn uiterste best doen ze een fijn tweede leven te geven! :D

    BeantwoordenVerwijderen