dinsdag 18 oktober 2011

Lang zal ze leven.......


Oh, wat baalde ik gisteren toen ik me toch echt moest afmelden voor edelsmeden vandaag. Ik ben al dagen een beetje kwakkelig en dan is zo'n hele dag intensief bezig zijn te veel van het goede. Mopper, mopper. Edelsmeden is leuk, heel leuk en dat zeg ik niet zomaar af, zelfs niet voor mijn verjaardag. Maar het thuisfront keek blij en smeedde grootste plannen.

Zo kreeg ik vanochtend ontbijt op bed en gingen de heren 'de auto wassen' om terug te komen met allerlei geheimzinnige zaken en werd ik prompt de kamer uitgestuurd. Waarna ik een heuse schatkaart in mijn handen kreeg en het hele huis door mocht op zoek naar kadootjes.

En dat terwijl ik dacht dat ik mijn kado allang had gehad. Dit boek over edelsmeden wordt niet meer gedrukt en was ik op Bol tegengekomen voor een bedrag wat ik niet zo maar voor een 2ehands paperback neerleg. Waarop de Echtgenerd het gelijk bestelde en toen het binnen kwam ook alvast maar gegeven had..... alvast voor mijn verjaardag.


Tussen de kopjes Citrosan door speelden we spelletjes en aten we taart, die ik voor deze keer niet mocht bakken. Appel-chocoladetaart om precies te zijn, die boven verwachting goed smaakte. Ook kreeg ik tientallen smsjes en telefoontjes, oh, en kaarten. En zo voelde ik me vandaag ziek maar ontzettend jarig.

3 opmerkingen:

 1. Nou, ik wist het dus niet, dat je jarig was en daarom hier: van harte gefeliciteerd!!! Monopoly Deal rules big time! We spelen het vaak hier.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van harte gefeliciteerd! Op het ziek zijn na een hele fijne dag, zo te zien! Met schatkaarten! :D

  Appel-chocoladetaart, dat lijkt me nog best een winning combinatie. Hopelijk heb je genoten, ondanks je ziek-zijn. En dat boek, wat leuk dat je dat nog hebt kunnen vinden! Pareltje dat je niet meer los gaat laten gok ik. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Mrs T.: Monopoly Deal is ook hier hard op weg om favoriet te worden!

  @Wenz: Ik heb genoten en idd dat boek ben ik superblij mee. Zo'n ouderwets goed naslagwerk, zoals ze ze volgens mijn lerares tegenwoordig niet meer maken.

  BeantwoordenVerwijderen