maandag 23 april 2012

Nog steeds geen fraai uitzicht


Zal je altijd zien, net als ik met weer goed ga letten op wat ik eet en meer energie krijg, zit ik door een kop thee, verplicht een week op de bank. Oh, ironie! Waar ik de afgelopen maanden daar zonder veel problemen, want geen fut, had kunnen blijven hangen........ zat ik nu stuiterend van de energie verplicht stil.

De eerste paar dagen was dat nog wel te overzien, want mijn been deed pijn en staan was niet leuk. Maar op een gegeven moment heb je alle klusjes die je zittend kunt doen wel gedaan, ben je weer helemaal op de hoogte van alle soaps en realityshows en kun je echt geen boek meer verzinnen wat je nog eens wilt herlezen.

Dus vrijdag was ik het wel zat. Spuugzat. Zeker met een weekend alleen thuis in het vooruitzicht. Het Kind ging logeren bij z'n vader, de Echtgenerd zou nerdy gaan doen op een conferentie in Amsterdam en ook voor de hondjes waren al leuke uitstapjes geregeld...... met dank aan mijn ontzettend lieve connecties van het hondenveld.

Weird Sister wees me erop dat het altijd erger kon.... ik kon ook op de bank zitten terwijl zij voor mij ging zingen..... Ze houdt wel van een potje leedvermaak en we hebben samen hard gelachen. Maar zat was ik het nog steeds. Dus toen de Echtgenerd 's avonds thuis kwam, trof hij een mopperende echtgenote op de bank, die het helemaal gehad had met verantwoord stilzitten, verantwoord eten en verantwoord wat dan ook.
Lief als hij is, liep hij vervolgens naar de Turk op de hoek voor een portie mixed grill en gevulde aubergine en baklava toe. Compleet niet verantwoord maar o zo lekker.

Terwijl de hondjes zich uitstekend vermaakte, lummelde ik het weekend toch braaf wat aan, en kwam mijn vader netjes op invalidenbezoek nadat ik hem, per sms, had laten weten dat ik me verveelde. Hij kwam, bekeek mijn been en vergeleek het vervolgens met een Japanse houtsnede.
Foto: Ellen van Oosten
Foto: Ellen van Oosten


Maar al dat verplicht stilzitten heeft wel gewerkt....... inmiddels kan ik weer meer rondlopen en me pijnlozer bewegen. Al is het uitzicht nog steeds niet fraai en zal ik de komende weken zeker nog rustig aan moeten doen. :-(

2 opmerkingen:

  1. Pffft meid wat ziet je been er uit. Maar gelukkig heeft je strengheid wel tot resultaat geleid, ik hoop dat het snel weer veel beter gaat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. amai dat ziet er niet echt goed uit hé! Hoop dat je snel geneest!!

    BeantwoordenVerwijderen