maandag 23 januari 2012

En dan eindelijk.......


Eerst maak je de keuze voor een bepaald ras (of niet natuurlijk), dan is het zoeken naar een geschikte fokker (of eigenaar) en daarna wachten op de geboorte van een nestje met daarin een puppy voor jou. Eenmaal geboren begon het afwachten en geduld hebben. Na een maand of wat reikhalzend uit te hebben gekeken, was de kennismaking en daarna begon het grote aftellen. Elke dag riep ik wel 20x keer het nog af te wachten aantal dagen uit. Het hondje werd horendol van het volgende zinnetje: “Nog … dagen en dan krijg jij een vriendinnetje!

En na al die dagen wachten, was het zaterdag dan zover en zat ik opeens achterin de auto met een bibberend hoopje vacht op mijn schoot. Want zo'n reis zonder mams en broertjes en zusjes maar MET 3 hele vreemde mensen in een heel vreemde auto, da's niet niks.

Sinds zaterdag staat het leven in Huize Lenavanka een beetje op z'n kop. Ginny is er! Eindelijk! En tegelijk is het raar en wennen. Ze kan nog een heleboel niet en de eerste dag lopen we alleen maar plasjes op te ruimen en achter haar aan te racen terwijl zij alle dingen in huis ontdekt waar ze niet aan mag komen.Het hondje vindt het maar niks dat ze bij hem probeert te drinken en is wat jaloers op alle aandacht die ze krijgt, de jongste kater vindt haar supereng terwijl de oudste van de twee haar wel grappig vindt. Zij vindt ondertussen iedereen leuk en alles interessant.


Zondag hebben we een traphekje ge├»nstalleerd tussen de gang en woonkamer en dat maakt alles een stuk makkelijker. Het itty-bitty-kitty-committee kan zich meester blijven noemen over ons hele huis terwijl uk handig in zicht blijft. 


En zo went zij aan ons en wij aan leven met haar. Elke dag iets nieuws en met altijd een foto-camera onder handbereik. 1 opmerking:

  1. Wow, wat een schatje! En wat een boel beesten in huis. Gezellig. Succes met de opvoeding.

    BeantwoordenVerwijderen