donderdag 23 juni 2011

Nieuw! Nieuw! Nieuw! Nu op Blogspot: Lenavanka

Een paar jaar geleden -  in een stadje niet zo ver van hier - had ik een blog. Maar het (bijna) dagelijks posten en over en weer reageren op andere blogs werd me allemaal te veel. En je doet iets goed of je doet het niet; da's mijn motto.

Maar het blogvirus is hardnekkig en ik betrapte me er steeds vaker op bloggen te missen. Dus struinde ik allerlei blogs af en tja.... bezocht ik ook weer het mijne. Een blog waarop best leuke stukjes staan - al zeg ik het zelf. Dus waarom niet weer de draad opgepakt, denkt de lezer misschien?

Omdat sinds dat blog er heeeeeeeel veel veranderd is - echt heel veel. Dus daarom nu Lenavanka op Blogspot. De komende weken ga ik bezig om dit stukje internet echt tot het mijne te maken. Ik ga lekker rommelen met layout en dat soort dingen. Want wees eerlijk; zoals het nu is, is het simpel, effectief maar ook wel een beetje saai.

Ik heb het goede voornemen om minimaal 2 x per week een stukje te posten en zo af en toe ook bij anderen een reactie achter te laten.Waarom niet meer? Ik heb fibromyalgie (weet ik nu dus, toen nog niet) en dat betekent dat ik een beperkte dosis energie heb om te verdelen. En jammer genoeg vreten de dagelijkse beslommeringen al een heleboel van die beperkte dosis op.

Wat te verwachten? Hersenspinsels, recepten, mijn leven met fibromyalgie, het kind, de man, de huisdieren en een incidenteel gedicht, wellicht. Een huis-tuin-keuken blog dus. Niks mis mee, toch?

Nieuwsgierig? Neus eens rond op mijn oude blog en kom binnenkort weer eens kijken.

Marleen

1 opmerking: