donderdag 30 juni 2011

De eerste weekCalvin is not amused
En dan is er weer een week voorbij. Een hele week!!!! Waarin ik mezelf heb weten beheersen en niet elke dag een stukje gepost heb. Een week waarin ik hele positieve reacties heb gekregen en die zijn hartverwarmend.
Ik heb weer een blog. Tralalalala. Een blog waarop inmiddels iedereen weer kan reageren (standaardinstellingen..... zucht...). Een blog met een kopfoto op maat (dat was weer even puzzelen) en met een stukje over mij. Een blog, een blog, een blog. Hiephoi!
Kortom, het was een week waarin ik weer even op een klein roze bloggerswolkje zat. Zo'n week. Een leuke week.

Wat maar goed is ook want in de grote, boze werkelijkheid is het op het moment een grote puinzooi. Overal staan dozen, overal ligt troep en opruimen heeft verdomd weinig zin. De katten zitten verbolgen opgesloten in de woonkamer, want er lopen allemaal vreemde mannen het huis in en uit. Het hondje volgt me bij elke stap die ik zet, want..... er lopen vreemde mannen door het huis.
De schilders zijn druk bezig aan de achterkant, de cv monteur met de wc en tussen de bedrijven door komt er zo ook nog iemand om de oven te repareren.
Zaterdag komen ze ook nog muren slopen en ik heb geen idee waar we in de tussentijd ons bed kwijt moeten.

Maar ondertussen razen de radertjes in mijn hoofd. Waar zal ik over posten? Een recept? Iets wat ik ga bakken als de oven het weer doet? Mmhh.. kan.... Mijn fashonita-observaties van op het station? Ook leuk...... Grappige interacties tussen de schilders en de cv monteur? Geloof me..... bouwies zijn best vermakkelijk. Gooi er een paar bakken koffie in en gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan met die banaan. Of? Of Of?

Of toch iets heel anders.

Ik weet het nog niet. Maar kan niet wachten tot ik het geschreven heb.

3 opmerkingen:

 1. Fashonista-observaties! Bouwwijsheden! Kom maar op, ik ben even ongeduldig als jij. ;)

  En succes, met verbouwingsleed. Dat hakt altijd vreselijk in je routine. En die van de vierpotige bewoners. En daarmee nog harder in de jouwe. :) Volhouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je weer blogt! En wat vervelend dat je fibromyalgie hebt, hoewel ik me kan voorstellen dat het wel fijn is om eindelijk een diagnose te hebben. En nu aan het verbouwen, begrijp ik? Sterkte ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé, ken je me nog? Zag dat je op mijn oude stekkie langs was geweest. Wat leuk om weer iets van je te lezen. Nog niet zo heel erg lang geleden was ik op je oude blog (las een oud logje van mezelf en klikte op een reactie van jou) en dacht toen nog: hoe zou het toch met 'r zijn. Anyway: een boel gebeurd lees ik. Getrouwd (vertel, vertel), een ziekte ontdekt (balen, maar ergens toch ook fijn dat je nu weet wat er aan de hand is lijkt me), verhuisd en nog veel meer. Leuk dat je er weer bent. Ik ga je volgen. Ik log op een andere plek verder. Als je dat plekje wilt, stuur me dan even een mailtje of reageer even om mijn oude webplek (met e-mailadres in de reactie).

  BeantwoordenVerwijderen