donderdag 8 december 2011

C'est la vie


Mijn eerste zelfverdiende geld in 2 jaar tijd ging op aan...... een nieuwe wasmachine. De oude vond dat hij genoeg gedraaid had. Ach, het was fijn om ook een steentje bij te dragen aan het huishouden maar stiekem had ik gehoopt van dat geld toch ook iets voor mijzelf te kopen. Deze winterjurk bijvoorbeeld, ik zag hem en was helemaal verliefd maar hij was wel een beetje boven mijn normale budget.

foto gekopieerd van www.eigenzinnigamsterdam.nl
Toen mijn zwager en zijn vriendin besloten de 23ste december te gaan trouwen ging ik de onderhandelingen aan met de Echtgenerd. Een trouwerij is toch zeker de gelegenheid om iets nieuws te kopen niet? En het zag er naar uit dat dat budget-technisch wel zou gaan lukken, zelfs in deze dure maand. Dus ben ik druk bezig om mijn eerste eigen hanger af te maken zodat ik die mooi op die jurk zou kunnen dragen. En lijkt het me ook nog te gaan lukken hem voor de 23ste af ga hebben. Ik zag het helemaal voor me: witte jurk, messing hanger, bruine hoge laarzen..........

Tot vandaag de cv-monteur langskwam om nieuwe verwarmingen te plaatsen en gelijk even naar de ketel te kijken die wat water lekte. De Echtgenerd en ik hadden ons er nog niet te druk omgemaakt maar................. yep, daaaaaaaaag mooie jurk. We moeten een nieuwe cv-ketel.

Ach..... dan is de kans dat mijn mooie nieuwe zelfgemaakte hanger meer de aandacht trekt, niet? Als ik hem draag op een zwart shirtje..............

3 opmerkingen:

 1. Ik zeg: foto van die zelfgemaakte hanger. En inderdaad, op een zwart shirtje komt ie vast veel beter uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Snap dat je gefrustreerd ben, erg mooi jurkje. Zo hem persoonlijk in een andere kleur willen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Mrs. T.: zodra die af is, komt die foto zeker.
  @ Saskia: Mooi niet?

  Enne, goed nieuws: omdat hij nu in de aanbieding is, past hij alsnog binnen budget ondanks de cv-ketel. Dus dat wordt een foto met EN jurk EN hanger. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen